Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter
FLAG

50.900 Ft (bruttó) MED600X3D WIFI Médialejátszó

  3D WiFi/ethernet/USB médialejátszó   • FullHD 3D – HDMI 1.4 – 3D BD ISO lejátszása • Ventilátor nélküli hűtés • Aktív háttérvilágítású infra távvezérlő taní...

45 000 Ft (bruttó) MED600X3D Médialejátszó

 Mede8er MED600X3D ethernet/USB médialejátszó   http://www.mede8er.eu/hu/index.php?d=600x3d

Ingyenes (Államilag támogatott) Nyelvtanfolyam

100 órás támogatott NÉMET és ANGOL kezdő szintű nyelvtanfolyam indul az alábbi helyeken!

 

 

Csoport létszám 12 fő / csoport

 

 

Hogy zajlik pontosan a végeges regisztráció?
1. Az interneten meglátogatja a www.tudasodajovod.huhonlapot.
2. Ezen a honlapon Ön a saját adatainak beírásával regisztrálja magát a rendszerben, mint leendő hallgató.
3. A rendszer elbírálja, hogy Ön jogosult-e a támogatásra (vagyis 18. életévét betöltötte-e, nem vesz-e részt államilag finanszírozott képzésben, vagy uniós nyelvi képzésen).
4. Ha Önt befogadta a rendszer, akkor kapni fog egy értesítés a megadott email címén arról, hogy jogosult a támogatás igénybevételére.
5. Ezek után, a www.tudasodajovod.huhonlapon a "keresők" menüpontban lesznek majd konkrétan azok a képzések, melyekre Ön pályázhat, köztük a Bonus Nyelviskola képzései is.
6. Fontos, hogy az Ön személyesen kapott regisztrációs számát pontosan megjegyezze, mert erre mindenképpen szüksége lesz a továbbiakban.
7. A kiválasztott képzés megkezdése előtt be kell fáradnia  szerződés kötés miatt a Flag Nyelvtanoda ügyfélszolgálatára (9700 Szombathely Kisfaludy S. u. 51, Tel: 94-501-890) 

ahol megtörténik az adatainak validálása (személyi igazolvány, lakcímkártya, adószám és a kapott képzési kód bemutatása mindenképen szükséges),

(KÉPZÉSI HELYSZÍNEK : a www.flagcomputer.hu/képzési helyszínek oldalon megtalálható),

 

majd megköti a támogatási és a felnőttképzési szerződéseket intézménnyel, illetve a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatallal.

TOVÁBBÁ KÉRJÜK, fontolja meg, hogy a tanfolyam sikeres elvégzéséhez szükséges szabadidő valóban rendelkezésre áll

(a megadott napokon el tud biztosan jönni az órákra) hisz 20%-ot meghaladó hiányzás  esetén Ön elesik az állami támogatástól, azaz a képzés díját a felnőttképzési szerződésben rögzítettek szerint Önnek kell kifizetnie.

 

8. Miután „bepipálta” a kívánt tanfolyamot, a Részletek menüpontban bővebben olvashat a tanfolyami információkról, és miután meggyőződött róla, hogy a megadott FIX időpontokmegfelelnek Önnek, kattintson a Jelentkezem gombra. A rendszer kérheti az adatai ellenőrzését, kiegészítését, enélkül nem fogadja el a jelentkezést. A Mentés gomb használatáról ne feledkezzen el.

9. Ha jelentkezése sikeres volt, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailen, vagy telefonon (kérjük, győződjön meg arról, hogy elérhetőségeit pontosan adta meg), a szerződéskötés és egyéb adminisztrációk intézése céljából.Ennek határidejét a fenti táblázatban olvashatja!

 

Esetleges leiratkozás:
Kérjük, hogy amennyiben esetleg nem az Önnek megfelelő tanfolyamra regisztrálta magát, vagy egyszerre több tanfolyamra is jelentkezett, vagy mégsem szeretne a kiválasztott tanfolyamra járni, kezdeményezze az adott tanfolyamról való leiratkozást, hogy ezzel biztosítson helyet azoknak, akik szeretnének járni, de nem jutottak be.


A leiratkozást a www.tudasodajovod.hu oldalon tudja megtenni a fent részletezett jelentkezéshez hasonló módon.

 

Ha jelentkezése most sikertelen volt (mert betelt a csoport), vagy nem indul az Ön tudásszintjének megfelelő tanfolyam, tájékoztatjuk, hogy képzéseinket folyamatosan töltjük fel, melyeket a Projektiroda folyamatosan bírál el, tehát legkésőbb 2014 aug.31-ig további időpontokban lesz még lehetősége az állami támogatást (90 000 Ft-ot) nyelvtanulásra felhasználni.

Mivel az indítható támogatott képzések listáját a Projektiroda állítja össze, ezt befolyásolni iskolánk nem tudja, kérjük megértéssel fogadják aktuális tanfolyamkínálatunkat.

 

 

Longman szótár

Főként haladó angol nyelvet tanulóknak ajánlott szótár.

A Longman szótár segít abban, hogy a tanuló tisztán megértse a szavak meghatározásait és azok használatát.

Egyéb hír